tiistai 19. heinäkuuta 2016

Nyt lomaillaan!

Ilmatkin ovat alkaneet suosimaan lomailijaa..Omalle mökille ei vielä päästä pidemmäksi aikaa, mutta ensi viikosta sitten...

Taivas on näyttänyt joka päivä erilaiselta. Mökiltä on hienot maisemat moneen suuntaan. Peltojen keskellä kun ollaan. Tänä vuonna vielä kauniiden rypsipeltojen!
Välillä ukkonen on jyrissyt ja on seurattu pilvien kerääntymistä taivaalla...


Mökillä vietettiin tulevan koululaisen syntymäpäivät. Samalla oltaisiin voitu juhlia meitä 5v-mökkiläisiä :) Saatiin lahjaksi hieno"halkokori". Kasvihuoneesta ollaan nautittu. Ollaan saatu sieltä myös omaa luomutuotantoa. Oman sadon tuomalle ilolle ei löydy sanoja!

Äidin yrttispiraalissa asuu liskoja. Niistä tuli isomman kavereita. Lopulta uskaltautuivat jo kädellekin.
Yrttispiraali on rakennettu permakulttuurin mukaisesti ja siinä tuntuvat kyllä yrtit viihtyvän..ja vähän muutkin. Samoin myös siellä todistetusti asuu vaskitsa ja sammakoita liskojen lisäksi.
Saatiin moottorisaha mökille ja pojat pääsivät vihdoin tekemään klapeja. Nyt niitä kuluukin kun sauna lämpiää aina kun mökillä ollaan...


Kauniita kesäpäiviä meille jokaiselle! Toivottavasti meillä jokaisella on loman aikana mahdollisuus uppoutua meille rakkaaseen tekemiseen. Uppoutua ja päästää muusta irti.

Ei kommentteja: