maanantai 5. toukokuuta 2014

Työmaalla

Viime viikolla käytiin muutamana päivänä jatkamassa saunamökin rakentamista. Nyt on kaikki ulkopaneloinnit saatettu loppuun ja talon pitäisi olla säänkestävä vaikka hieman vinottain sataisikin.
Aluksi katseltiin käytettyä mökkiovea jonka koko piti olla 9x19. Joko ulkonäkö, koko, kunto, hinta tai sijainti oli väärä, joten päädyimme pitkin hampain ostamaan kaupasta uuden ikkunallisen oven. Toisaalta olemme nyt tyytyväisiä kun meillä on oikea ovi naulatun tuulensuojalevyn sijasta.
Vanhan ikkunan pienentäminen ja siihen lasin leikkaaminen sekä asennus toi myös suurta iloa. Voimme nyt katsella maisemia sen takaa eikä tarvitse ihastella muovi-ikkunaa. Löylyhuoneen ja pukuhuoneen välinen väliovi on myös asennettu ja sen ympäröimä paneliseinä. Tiiliseinä ja piippu vaativat vielä päivän tai kaksi jonka jälkeen pukuhuone on valmis yöpymisiä varten. Sitä olemme odottaneet kuin kuuta nousevaa. =)
Terassin lattia, ikkunan puitteet, portaat, reunalaudat ja väliaikaiset kaiteet on rakennettu ja kaipaavat enään väriä pintaan.
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Työ on kannattanut ja varmasti viihdytte! Ensi viikonloppuna taas kuulemma lämpenee. Onnistumiset saavat jatkamaan. Varmasti myös saatte hyvät löylyt?

Kivisen Vilma kirjoitti...

Mukavaa varmasti odotella, että pääsee löylyn lämpöön ensimmäistä kertaa! Mekin tehtiin mökille uusi saunamökki jokin aika sitten.

Unknown kirjoitti...

Tässä juuri säätietoja jännäillään että sataako vai paistaa. Se on kumma miten sitä jaksaa puurtaa vaikka loppua ei näy. Ensi löylyjä odotellessa.. Yritin Vilma löytää blogistasi kuvia saunasta?