sunnuntai 2. syyskuuta 2012

syysarvontaKesä on virallisesti takana ja syksyisen ilman voi jo tuntea. Päivät alkavat viilenemään ja sadepäivätkin lisääntymään joten käyntikerrat vähenevät loppuvuotta kohden. Tämäkin blogi hidastaa hieman tahtiaan, mutta ennen sitä järjestetään syyskuun ajaksi arvonta. Jättämällä kommentin parhaasta sivusta taikka blogi-tekstistä osallistut arvontaan. Palkintona samanlainen kankainen leipäkori kuin käsityö-sivulla.
Osallistumisaika on koko syyskuun ja palkinto lähetetään lokakuun aikana voittajalle.

Hyvää syksyn jatkoa =)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää syksyä! Blogissasi on tosi kauniita kuvia joita käyn silloin tällöin ihailemassa, ja suosikkikirjoituksena ensimmäiseksi tulee mieleen "nurmikkoa leikkaamassa" josta ensi kertaa älysin että teidän perhe on kasvanut yhdellä :)
Mukana arvonnassa!
-Aada-
aho_immonen@hotmail.com

Pingale kirjoitti...

Ihanan tunnelmallinen blogi! Hauskaa, kun selviää, että kavereilla on blogeja :) Käsityöihmisenä valitsen käsityö-osion mielenkiintoisimmaksi sivuksi, vaikka tulevana omakotitaloasujana myös muut sivut tulevat varmasti ajankohtaisiksi! :D

Maria Dolores Lopez Godoy kirjoitti...

Very nice.
Saludos desde España

MieVaan kirjoitti...

Mielenkiintoinen blogi käyn lukemassa juttuja ja katselemassa kuvia usein öisin kun ei saa unta. Ideoitakin olen saanut omiin juttuihin, kiitos niistä.

Aivan ihana leipakori toivottavasti voittaisin. Hyviä syksyisiä saapaskelejä sinulle toivotan.