sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulun jälkeistä elämää...

Hyvät lukijat, kuulolla ollaan pitkästä aikaa! Pahoittelemme hiljaiseloa, mutta eiköhän tästä taas mökkikin ala tulemaan ajatuksiin kun pimeys alkaa väistymään ja päivät pitenemään. Joulu on taas juhlittu ja tänäkin vuonna yritettiin tehdä lahjoja itse, osa suunnitelmista jäi puolivalmiiksi mutta onneksi jotakin saatiin saatettua valmiiksikin ajoissa.
Askarreltiin mm.polttotynnyrin hakureissulta (hakupaikka oli toiminut menneisyydessä kananmunapakkaamona) saaduista pinkeistä kananmunakoteloista"fairy lights"-tunnelmavaloja. Mietittiin, että nämä olisivat varmasti kivan näköiset esim.tulevassa kasvihuoneessamme pimenevässä kesäillassa...Neulottiin sukkia ja virkattiin koristeiksi lumihiutaleita. Painettiin meidän pienistä pojista kuvia käsipyyhkeisiin ja paketoitiin joululeipiä lahjoiksi. Leipiä ei ehditty paistamaan itse, mutta onpahan leipävuoka valmiiksi hankittuna seuraavaa leipomishetkeä varten ;) Teimme myös muitakin lahjoja, joista laitamme myöhemmin kuvia käsityöt-sivulle.
Nyt toivotamme kaikille teille onnea ja iloa vuoden 2013 viimeisiin päiviin sekä vuodelle 2014! Pakataan tänään koko perhe autoon ja mennään tekemään mökille tarkastuskäynti myrskyjen jäljiltä...vielä päästään pihaankin ajamaan kun ei ole lunta.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joulun jälkeen alkaa tulla enemmän valoa ja tänään onkin eka kirkas päivä aikoihin. Kivoja lahjoja, meilläkin annettiiin kaikkea hyödyllistä lahjaksi tänä vuonna. Mukava kuulla Lampolasta taas kuulumisia, hyvää alkavaa vuotta.-m

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Teillä on kiva blogi. Projektit ja kukkaistutuskokeilut kuulostavat hyvin tutuille. V. 2009 hommasimme oman remontti-/projektikohteeni eli vanhan mummonmökin. Tänä keväänä alkaa kuudes mökkikausi ja pientä remonttilistaa on kesälle jo suunnitteilla (mm. muutaman ikkunan kunnostus, joten kiitos havainnollisesta ohjeistuksesta). Yritysten ja erehdysten kautta mennään, sillä ennestään meillä ei ollut kokemusta vanhoista taloista. Vaan on se niin mukavaa. Taas kun kevätaurinko paistaa, alkaa ajatukset kääntyä uuteen mökkikauteen. Antoisia hetkiä teillekin. t. Anne

Unknown kirjoitti...

Kiitos =)
Meillä mennään myös kokeilun kautta. Kasvien kanssa varsinkin ja nyt jo tiedetään hieman mitä kannattaa laittaa mihinkin kasvamaan. Nyt kun näyttäisi siltä että kevät alkaisi aikaisemmin ei malttaisi millään odottaa.. Oikein mukavaa kesää 2014 myös teille.