sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Tervetuloa sisään!

Emme ole aikaisemmin juurikaan laittaneet sisäkuvia kesäpaikastamme. Nyt kun ulkona alkaa vihreys katoamaan ja kolea syystuuli puhaltamaan niin päätimme päästää teidät kurkistamaan rakennusten sisään...kaikki paikat ovat lähes siinä kunnossa kun ne olivat viime kesänä ostohetkellä, koska sisätöihin ei ole vielä juurikaan jäänyt aikaa pihan raivaamisen jäljiltä. Tässä siis lähtökohtia tulevaisuuden projekteihimme pihan ja uuden saunan jälkeen...Mielessä on pitkä tehtävälista myös sisätilojen osalta, mutta ne saavat vielä odottaa jonkin aikaa.Yllä kuva pienestä kesäkeittiöstämme Lampolassa. Seinällä, joka jää vasempaan laitaan on hirsitalon vanhat kaapistot, jonne saa keittiötavarat piiloon. Samaisella seinällä on myös työtaso, joka on tehty vanhoista lattialankuista. Pöydällä keitellään mökkikahveja ja valmistellaan herkkuruokia...
Tässä pieni kurkistus tupaan...paksut poikittaiset kattohirret ainakin maalataan tulevaisuudessa tummaksi ja paneelit vaaleammaksi... tiiliseinää ei mielestämme saa peittää.
Tämä leivinuuni lämmittää hirsitaloa tulevaisuudessa ja se tulee saamaan vielä hieman neutraalimman valkoisen värin :) Tässä näkyy myös hirsitalo sisältä josta jo onkin paljon purettu! Hyvänä puolena voisi pitää tuulettuvuutta joka estää homehtumisen ennen remontin alkamista.

2 kommenttia:

Jari kirjoitti...

Mukavan oloinen pieni projekti käynnissä. Onko mökistä tulossa ihan talviasuttava? Entä minkälaisia lämmitysratkaisua olette miettineet? Mielenkiinnosta vaan kyselen kun veljeni remontoi juuri mökkiään talviasuttavaksi. Tsemppiä rakentamiseen!

Unknown kirjoitti...

Terve,

Tällä hetkellä ollaan rakentamassa pientä saunamökkiä jonka lämmönlähde tulee olemaan kamina. Voipi olla että laitetaan jokin sähkölaite ylläpitolämmölle. Uudet maakaapelitkin vedettiin viime viikolla ohjauspiuhojen kanssa, jos vaikka tulee tarvetta etälaitteille. Sähkölaskuja katsoessa tulee kyllä mieleen kehitellä jotain hieman omavaraisempaa. Näillä näkymin hirsi- ja saunamökistä tulee talviasuttavia. Hyvää syksyn jatkoa...