lauantai 23. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen juhannus

...on nyt vietetty mökillämme. Juhannusaaton sää oli täydellinen, aurinko paistoi koko päivän, mutta ilma oli kuitenkin raikas eikä paahtavan kuuma. Tänä kesänä juhannus sujui lähinnä puuhastelujen parissa, mutta sitähän me rakastamme. Ja puuhastelujen lomassa saimme mummin laittamia herkullisia grilliruokia...

Tulevan saunarakennuksen ympärille laitettiin matala aita, jotta vältytään jatkossa vahingoilta pienen apumiehemme ja kaivetun montun osalta. Lisäksi saatiin pitkästä aikaa ajettua taas koko pihan nurmi. Edelliseltä mökkikerralta jäi istutettavaksemme juhannusruusu, joka sekin löysi oman paikkansa pihapiiristä näin juhannuksena. Alla oleva juhannusruusu ei kuitenkaan ole samainen, vaan tämä kaunistus oli tontilla jo entuudestaan!Toivon mukaan saamme ensi juhannuksena jäädä uuteen saunamökkiimme jo yöksi ja nauttia yöttömästä yöstä mökillä lasten kanssa(eikä lähteä illalla yliväsyneiden lasten kanssa ajamaan kohti kotia...)


Edellä oli vielä kuva männystä, joka tervehtii mökkitonttimme alussa tulijoita...se on mielestämme niin mahtava että ansaitsee kuvapaikan täällä blogissamme.
Ja tienvarret näin keskikesän aikaan täynnä lupiineja...niin kaunista!

Ei kommentteja: