keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Talon mennyt aika tervehtii meitä uusia omistajia kukkasin

Talon kivijalan viereen on kasvanut ihana, yllättävä kukka, jonka epäilisin olevan lumikello aikaisen kukinnan ja näön perusteella. Näin aloittelevana puutarhurina en uskalla kuitenkaan olla 100 % varma lajista :) Viime syksynä lipputangon ympärille ja sireenin alle istuttamani krookukset ja helmililjat työntävät vasta tiukkaan kiedottuja nuppujaan maasta, kun tämä aikainen yllätys on jo melkein täydessä kukassa. Miten voikaan olla näin onnellinen yhdestä pienestä kukasta, mutta itselleni se ainakin tuo tunteen talon ajoista, kun siitä on vielä pidetty huolta ennen autioitumista...Kukan myötä kevät on nyt virallisesti alkanut tontillamme! En malta odottaa kevään etenemistä ja iloa kaikista uusista havainnoista. Erityisesti odotan sireenien ja omenapuiden kukintaa ja tietenkin näitä maasta putkahtelevia yllätyksiä...

Kaivuutyöt ovat alkaneet pihan perällä, josta toinen meistä on kirjoitellut enemmän saunaprojekti välilehdelle. Uusia ideoita on myös lennellyt lampolan kunnostamisen suhteen, mutta katsotaan nyt mihin rahkeet riittää!

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kyllä se kuvasi kukka on lumikello ;) Ne leviävät ja niitä pystyy itsekin lisäämään sipuleista. Iloa mökkiprojektiin ja ihanaa elämää teille sinne!

Unknown kirjoitti...

Kiitos varmistuksesta...Olisipa kiva jos saisi kukkanen vielä kavereita rinnalleen, kun on nyt niin kovin yksinäisen näköinen :)Ihanaa kevättä/tulevaa kesää sinnekin ja kiitos vielä blogimme ensimmäisestä kommentista :D

Riikka kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa, piti tulla katsomaan kuinka projektinne etenee :) Oli hyvä idea blogissanne toi viimekesän fiilistely valokuvat, taidan varastaa ideanne omaan blogiini sisustus-inredning.blogspot.com ;))

Etsin itseasiassa blogilistalta blogeja hakusanalla "huvila", eikä "meitä" ollut kuin 7kpl, täytyy kokeilla vielä mökki -sanalla :)

Iloista mökkikesää sinne!

Unknown kirjoitti...

Terve,

Juu "varasta" vaan =)
Jos sanalla "huvila" löytyy meidän blogi niin ei se varmaankaan vielä kuvasta aivan todellisuutta. Toisaalta onhan se huvia päästä sinne puuhastelemaan.

Oikein hyvää kesän alkua myös sinne.