tiistai 3. heinäkuuta 2012

Työmaalla taas

Vihdoinkin pääsimme lautaostoksille ja aloittelemaan pilarilaatikoiden tekoa. Ensimmäisellä kerralla saatiin valmiiksi kahdeksan laatikkoa ja tänään valmistuu toivottavasti loput. Saunaprojektista voit lukea enemmän omalta välilehdeltään. Sivulla myös uusia kuvia pienestä apumiehestämme työn touhussa ;)

Sunnuntaisena mökkipäivänä teimme apumiehelle myös oman hiekkalaatikon, jos alkaa rakennushommat kyllästyttämään...(reunat jätelavalta ja hiekka omasta maasta)

Puutarhasivuille on lisätty myös uusia kuvia, jossa on mm.pieni mansikkamaa mikä sai samanlaiset laidat kuin hiekkalaatikko...aikaisemmin tehty mansikkamaa oli kuin mitoitettu laatikkoa varten. Pojan kanssa teimme mansikkamaan viereen myös linnunpelätin, koska ainoa kypsynyt mansikkamme oli päätynyt parempiin suihin. Jokin aikaa sitten(hieman myöhässä) maahan laittamamme perunatkin ovat alkaneet näkymään maan alta...saas nähdä ehditäänkö saamaan omia perunoita.

Sunnuntaina aloimme raivaamaan myös tontille tulevaa parkkipaikkaa ja kaadoimme pienehkön koivun, josta otimme muutaman oksan talteen saunavihdoiksi. Vihdat ovat valmiina, sauna vain puuttuu :)

Oli muuten saunan kuoppaan eksynyt vaskitsa, joka näytti ensisilmäyksellä kyyltä...alun pelästyksen jälkeen nostimme vaskitsan lapiolla kuopan pohjalta jatkamaan matkaansa tontin laidalle. Eikö tämä olekin vaskitsa? Jokatapauksessa täytyy jatkossa alkaa olemaan varovainen, kun kuopan pohjalle hyppää...olimme tuudittautuneet siihen uskoon, että tontillamme ei olisi juurikaan matelijoita kun se kuhisee autioitumisen takia muurahaisia.

Ei kommentteja: